NYERJEN EL ÖN IS PÁLYÁZATI PÉNZT, VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST BERUHÁZÁS, FEJLESZTÉS CÉLJÁRA!

ÚJ pályázatok, támogatások, pályázati hírek - FRISS/MEGJELENÉS ELŐTT:

BEMUTATKOZÁS

Az InnoConsult Group Hungary Kft. 2007-ben jött létre közgazdászok, jogászok, közbeszerzési és pályázatíró szakemberek részvételével, hogy teljes körű szakértői szolgáltatást nyújtva hazai és uniós vissza nem térítendő támogatásokhoz, versenyelőnyhöz juttassa a pályázni és fejlődni kívánó vállalkozásokat, intézményeket.

Az InnoConsult Group Hungary Kft. az elmúlt néhány évben több mint 20 milliárd forint hazai és uniós, vissza nem térítendő pályázati támogatást nyert kis és középvállalkozások, önkormányzatok és intézmények részére az Új Magyarország Fejlesztési Terv, a Nemzeti Fejlesztési Terv, a Széchenyi Terv, a mezőgazdasági és vidékfejlesztési, valamint az interregionális fejlesztési programok keretében.

Tapasztalt és szakmailag felkészült munkatársaink elhivatott közreműködésével az InnoConsult Group Hungary teljes körű professzionális projektmenedzsment szolgáltatásokkal kíséri Önt végig a fejlesztési stratégia megalkotásától kezdve a pályázati dokumentációk összeállításán át, egészen a nyertes projekt sikeres zárásáig, legyen szó infrastrukturális- vagy technológiai beruházásról, kutatás-fejlesztés menedzsmentről vagy hatékonyságnövelő szervezet-átalakításról.