NYERJEN EL ÖN IS PÁLYÁZATI PÉNZT, VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST BERUHÁZÁS, FEJLESZTÉS CÉLJÁRA!

ÚJ pályázatok, támogatások, pályázati hírek - FRISS/MEGJELENÉS ELŐTT:

Balaton régió: 2016 első felében jelennek meg a pályázatok

Ahhoz, hogy a Balaton régió a kormánydöntés szerinti 300 milliárd forintos fejlesztési forrással élni tudjon, a jövő év első felében meg kell jelenniük a pályázati felhívásoknak, és 2017 június végéig meg kell kötni a szerződéseket - mondta a Miniszterelnökség uniós fejlesztések koordinálásáért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Siófokon, a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) ülésén.

 

 

...

Folytatás...

A Norvég Alap és az Európai Gazdasági Térség (EGT) feloldotta a Magyarországnak folyósított támogatások felfüggesztését

Ismét milliárdos összegeket folyósíthat Magyarországnak Norvégia, Lichtenstein és Izland, derül ki a szervezetek a budapesti norvég nagykövetség honlapjára feltöltött közleményéből.

 

Magyarországnak és az alap országainak sikerült megállapodni a támogatási pénzek ellenőrzéséről, a magyar kormány feladta korábbi, erre vonatkozó álláspontját, így ezután nem ellenőrzi a civil támogatások felhasználá...

Folytatás...

122 településsel bővült a szabad vállalkozási zónák köre

Megjelent a szabad vállalkozási zónák körének bővítéséről szóló kormányhatározat.

 

A 361/2015. (XII. 2.) Korm. rendelet, a szabad vállalkozási zónák létrehozásának és működésének, valamint a kedvezmények igénybevételének szabályairól szóló 27/2013. (II. 12.) Korm. rendelet módosítása alapján, további 122 településsel bővült a szabad vállalkozási zónák köre.

 

Az új települések listája...

Folytatás...

Elérhető a mezőgazdasági pályázatok 2015-ös listája

A Magyar Közlöny 2015. október 6-i 144. számában jelent meg a Vidékfejlesztési Program (VP) 2015-ös pályázati felhívásainak menetrendje. Az első pályázati felhívás - Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása - már meg is jelent!

 

A Vidékfejlesztési Program 2015-ös menetrendjét letöltheti innnen: VP fejlesztési keret 2015

 

 

Ökológiai gazdálkodásra történő ...

Folytatás...

Gyakornoki program az InnoConsult Kft. szegedi telephelyén

Cégünk szegedi telephelyén 2014. november 1. óta zajlik a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretein belül a Gyakornoki program az InnoConsult Kft. szegedi telephelyén c. projekt. Az erről szóló Támogatói Okirat 2014. október 28-án lépett hatályba. A projekt megvalósításához szükséges forrást 93 %-ban az Európai Szociális Alap, az Európai Regionális Alap és a Magyar Kormány költségvetése társfinansz...

Folytatás...

Módosult a mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásait támogató felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című (GINOP-1.2.2-15 kódszámú) pályázat módosult:

  • 2015. augusztus 27-én 11.00. órától a Felhívás keretében nem nyújtható támogatás a Felhívás 6. számú szakmai mellékletben felsorolt, a szabad vállalkozási zónának nem minősülő településen megvalósuló beruházásokhoz.

...

Folytatás...