NYERJEN EL ÖN IS PÁLYÁZATI PÉNZT, VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST BERUHÁZÁS, FEJLESZTÉS CÉLJÁRA!

ÚJ pályázatok, támogatások, pályázati hírek - FRISS/MEGJELENÉS ELŐTT:

SZOLGÁLTATÁSOK

Az eredményes, stratégiai gondolkodású vállalkozások konkrét fejlesztési tervekkel rendelkeznek, amelyek megvalósításához az uniós tagországokban, így hazánkban is vissza nem térítendő támogatások vehetők igénybe. E támogatások kizárólag sikeres pályázatok útján érhetők el, ezért nagyon lényeges minden szervezet és intézmény számára a professzionális megfelelő képzettséggel és tapasztalattal rendelkező pályázati tanácsadói, pályázatírói háttér.
Az InnoConsult Group Hungary Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a folyamatos fejlesztési lehetőségekkel bíró, így komplex tanácsadást igénylő és az eseti fejlesztéseket végző vállalkozások számára.

 

Biztosítjuk:

A projekt kezdetén:
-    a fejlesztési projektek generálását, előkészítését,
-    a vissza nem térítendő források, kedvezményes hitelek, egyéb finanszírozási lehetőségek feltérképezését,
-    a kapcsolódó pályázatok szakszerű és pontos összeállítását,
-    valamint a már támogatott projektek esetében a támogatási szerződések megkötéséhez szükséges szakmai segítséget.

 

A projekt lebonyolítása során:
-    menedzsment/pénzügyi tanácsadást,
-    projekt audit és könyvvizsgálatot,
-    teljes körű monitoring-tanácsadást,
-    előrehaladási jelentések elkészítését, támogatásigénylést,
-    kapcsolattartást alvállalkozókkal, kivitelezőkkel, a megvalósítást koordináló intézményekkel,
-    projektzárást,
-    lezárult fejlesztések utánkövetését.

 

Tanulmányok, üzleti tervek

A nagyobb projektek, hitelkérelmek esetében gyakran előzetes tervező munkákat kell végezni. Az InnoConsult Group Hungary Kft. jelentős tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik megvalósíthatósági tanulmányok, üzleti tervek, szakértői anyagok elkészítésének területén. Számos projekt, pályázat esetén ezek a dokumentumok képezik az alapot a támogatás elnyeréséhez.

 

Projektgenerálás

Az elképzelései és a rendelkezésünkre álló információk alapján fejlesztési tervet készünk az Ön számára, mely munkát megelőzően pénzügyi, számviteli, gazdasági átvilágítást végzünk, hogy az általunk készített dokumentum valós lehetőségeket tartalmazzon. Szükség szerint közreműködünk a partner-keresésben, a saját erőt jelentő források biztosításában. Így, ha még nincs konkrét elképzelése, de nem akar kimaradni a pályázatok nyújtotta kedvező támogatási lehetőségekből, akkor is segítünk Önnek vállalkozása versenyképességének fokozásában.

 

Pályázatírás

Munkatársaink szakmai tapasztalata és gyakorlata biztosítja Önt, hogy szakszerűen elkészítjük pályázatát bármilyen fejlesztési területhez kapcsolódóan, úgy, mint:

 

-    infrastruktúra és technológiafejlesztés,
-    kutatás-fejlesztés,
-    turisztikai fejlesztés,
-    település és térségfejlesztés,
-    energetikai fejlesztések,
-    képzés, oktatás,
-    szociális és egészségügyi szféra,
-    non-profit tevékenységek.

 

A pályázat megírása során segítséget nyújtunk a partneri együttműködés tervezésében, az optimális cselekvési- és ütemterv meghatározásában, a pályázati költségvetés összeállításában.
Munkánk során felelősséget vállalunk a pályázati dokumentáció teljes összeállítására és formai ellenőrzésére, valamint a pályázat megfelelő módon történő benyújtására és utánkövetésére.

 

Monitoring

Annak érdekében, hogy pályázata sikeres projektté fejlődjön, a projekt teljes ideje alatt szükséges az előírásoknak megfelelő, egyúttal a gazdasági tisztánlátást segítő monitoring tevékenység. Munkatársaink több éve folyamatosan végeznek az általunk generált sikeres pályázatokhoz kapcsolódó projekt-monitoring tevékenységet, így biztosítva Ön számára a támogatásokhoz való sikeres hozzáférést. Már a projekt indításakor segítséget nyújtunk a projekt típusának, valamint az előírásoknak megfelelő monitoring rendszer kialakításában. Az Ön igényei szerint, folyamatos támogatást nyújtunk a projekt megvalósítását kísérő monitoring tevékenységben. Ha Ön már nyertes pályázatot tudhat magának, de annak elszámolásában, az előrehaladási jelentésekben nem a megfelelő ütemben és módon halad előre, segítünk. Vállaljuk azon partnereink elszámolását is, akik más úton pályáztak és hozzáértő segítség nélkül nem tudnak eleget tenni elszámolási kötelezettségeiknek.

 

Közbeszerzési tanácsadás

A hazai és az Európai Uniós támogatások fontos eleme a közbeszerzés és az ahhoz kapcsolódó tanácsadás. Az InnoConsult Group Hungary Kft. felkészülve a piaci igényekre, közbeszerzési szakértőkkel áll azon vállalkozások rendelkezésére, akiknél technikai és szakmai segítségnyújtásra van szükség a kiírandó közbeszerzés kapcsán. Gyakorlott szakembereinkkel vállaljuk bármilyen területen kiírt tendereken elindulni kívánó pályázók számára is a közbeszerzési dokumentáció elkészítését.